AcasăLapteOvăz

Băuturi și mese de făcut folosind lapte de ovăz în dieta ta

Laptele de ovăz are un moment. Este o alternativă de lapte pe bază de plante care este cremoasă, cu nuci și versatilă. Este o bază excelentă pentru shake-uri, smoothie-uri și supe și poate fi folosit și pentru coacere. În plus, conține mai multe proteine decât laptele de migdale și este o sursă bună de vitamine și minerale. Indiferent dacă sunteți vegan, intolerant la lactoză sau doar doriți să includeți mai multe alimente pe bază de plante în dieta dvs., laptele de ovăz este o alegere excelentă.

În acest articol, vom explora câteva băuturi și mese delicioase pe care le puteți face cu lapte de ovăz, astfel încât să puteți fi creativ în bucătărie și să vă bucurați de o varietate de arome.

Care sunt cele mai bune moduri de a prepara laptele de ovăz acasă?

Laptele de ovăz este o bază excelentă pentru supe cremoase, tocane și sosuri. Pentru a face o supă cremoasă de lapte de ovăz, începeți prin a călca câteva legume. Apoi adăugați condimentele preferate, bulionul sau bulionul și fierbeți câteva minute. Odată ce legumele sunt fierte, adăugați o cană de lapte de ovăz și amestecați până se omogenizează. Această metodă simplă vă va oferi o supă delicioasă și hrănitoare, care este perfectă pentru prânz sau cină. Pentru sosuri, încercați să înlocuiți smântâna groasă cu lapte de ovăz în rețete precum macaroane cu brânză sau sosul Alfredo. De asemenea, îl puteți folosi pentru a face versiuni vegane ale mâncărurilor clasice, cum ar fi stroganoff sau plăcintă. Cel mai bine, laptele de ovăz adaugă un strat suplimentar de aromă acestor rețete pe care nu le vei obține din produsele lactate tradiționale!

Deserturi de făcut cu lapte de ovăz

Unul dintre cele mai bune lucruri despre laptele de ovăz este că poate fi folosit ca alternativă fără lactate în aproape orice rețetă. De exemplu, o puteți folosi pentru a face înghețată vegană, amestecând-o cu banane congelate și alte ingrediente precum pudră de cacao, unt de arahide sau sirop de arțar. Laptele de ovăz este, de asemenea, o bază excelentă pentru budinci cremoase și mousse. În plus, puteți coace biscuiți sau brioșe cu fulgi de ovăz folosind lapte de ovăz în loc de lapte de lapte. Când vine vorba de preparatele pentru micul dejun, laptele de ovăz poate fi folosit pentru a face clătite și pâine prăjită, care sunt la fel de delicioase ca și omologii lor cu lactate, dar fără lactoză. Iar pentru ceva savuros, poti folosi lapte de ovaz in macaroane cu branza sau supe cremoase de legume. Toate aceste rețete vor adăuga un plus de nutriție și aromă meselor tale!

Idei de mese fără lactate Ovăz
Biluțe ușoare și distractive cu unt de arahide

Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, biluțele ușoare și distractive cu unt de arahide ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 112 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați miere, lapte praf, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut șiBilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (aka Snow Balls) , Bilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (alias Snow Balls) și Bilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (alias Snow Balls) .

Crisp cu mere în două straturi

Două straturi Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 205 calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12 persoane. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți zahăr brun, mere aurii gustoase, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 22% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Crisp cu rubarbă în straturi , Dip italian în straturi cu Wontons crocante și Dip italian în straturi cu biscuiți crocanți .

Înghețată cu miere și nuci

Dacă aveți aproximativ 5 minute de petrecut în bucătărie, înghețata cu miere și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți per porție. O porție conține 453 de calorii , 7 g de proteine și 21 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână miere, înghețată, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 34% . Rețete similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Făină de ovăz la cuptor cu miere, nuci și zmeură și plăcinte cu fulgi de ovăz cu arțar și nuci .

Înghețată Cherry Crunch

Înghețata Cherry Crunch necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 69 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ovăz de modă veche, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , înghețată cu cireșe și prăjituri cu ciocolată și căpșuni .

Mingi de sănătate I

Health Balls I este un aperitiv fără lactate . Această rețetă face 24 de porții cu 154 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat indian. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână granola, cereale de orez, unt de arahide natural și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biluțe superalimentare energizante {paleo} + Beneficii pentru sănătate ,Biluțe din fulgi de ovăz cu unt de arahide cu nucă de cocos (alias bile de zăpadă) și bile cu fulgi de ovăz cu unt de arahide și nucă de cocos (alias bile de zăpadă) .

Batoane Granola de floarea soarelui-cireșe

Ai nevoie de un mic dejun fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan ? Batoanele Granola cu floarea soarelui și cireșe ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 30. O porție conține 213 calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați migdale, sâmburi de floarea soarelui, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ batoane cu fulgi de ovăz cu cireșe de floarea soarelui , batoane granola cu unt de floarea soarelui cu stropi de ciocolată (fără coacere, vegane, fără gluten) și batoanele granola cu migdale și cireșe .

Berry Crisp

Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Berry Crisp ar putea fi o rețetă super fără lactate și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 12. Acest desert are 217 calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ovăz de gătit rapid, nuci pecan, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Berry Crisp , Very Berry Crisp și Berry Crisp .

Monster Scotchies (Scotchies cu fulgi de ovăz de la Gramma Jean cu M&M's)

Monster Scotchies (Gramma Jean's Oatmeal Scotchies cu M&M's) necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 149 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Este perfect pentru Halloween . Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, zahăr brun, sifon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Jean's Seafood Gumbo , Green Monster Ice Pops și Skinny Green Monster Smoothie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Topping cu miere de nuci

Honey Nut Topping ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. Pentru 41 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 102 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Dacă aveți la îndemână miere, nuci pecan, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt fulgi de ovăz copt cu miere, nuci , zmeură, înghețată daneză Guf" și brioșe cu afine cu topping de streusel .

Inghetata cu miere si nuci

Ai nevoie de un desert fără gluten ? Înghețata cu miere și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 309 de calorii . Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați miere, ouă, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vara va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , fulgi de ovăz copt cu miere, nuci , zmeură și plăcinte cu fulgi de ovăz cu arțar și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare fără lactate Ovăz
CUM SE FACE LAPTELE DE OVĂZ nu viros + truc secretAflați cum să faceți lapte de ovăz care să nu fie vicios! Voi împărtăși 3 sfaturi plus un truc secret. Laptele de ovăz este un cremos, vegan, pe bază de plante, fără lactate...
Laptele de ovăz este o minciună...Astăzi voi explora cum să prepar lapte de ovăz care are gust bun, precum Oatly. Aceasta se transformă într-o călătorie de explorare a enzimelor,...
De ce este laptele de ovăz atât de popular?Reluați controlul creativ cu biblioteca și instrumentele de stoc fără drepturi de autor nelimitate ale Storyblocks astăzi: ...
CUM SE FACE LAPTELE DE OVĂZ - nu sliposnoua mea carte de bucate electronice „The Green Bowl” a apărut! obține-l aici: O rețetă de bază ușoară și delicioasă pentru a face orice...
Sfaturi și trucuri pentru mese fără lactate Ovăz
Idei suplimentare de meniu legate de alimente fără lactate Ovăz