AcasăLapteNucă de cocos

Pregătirea laptelui de cocos pentru băuturi și mese acasă

Laptele de cocos este un ingredient unic și versatil care poate fi folosit într-o varietate de băuturi și mese. Este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase, iar textura sa cremoasă creează o aromă unică, greu de reprodus. Prepararea laptelui de cocos acasă este un proces ușor și se poate face cu ingrediente minime. Este o modalitate excelentă de a adăuga o notă hrănitoare smoothie-ului tău de dimineață sau cinei de seară.

De asemenea, este un înlocuitor excelent pentru laptele de vacă și poate fi folosit pentru a face înghețată fără lactate și alte deserturi cremoase. Cu câțiva pași simpli, puteți pregăti lapte de cocos pentru băuturi și mese acasă și vă puteți bucura de aroma sa unică și de beneficiile nutriționale.

Cum pot pregăti laptele de cocos pentru băuturi și mese?

Pregătirea laptelui de cocos acasă este ușor și necesită doar câteva ingrediente simple. Începeți prin a cumpăra fulgi de cocos neîndulciți, mărunțiți sau fulgi care au fost tăiați mărunt. Înmuiați fulgii în apă filtrată peste noapte sau timp de aproximativ opt ore. După ce a trecut timpul de înmuiere, amestecați amestecul până devine cremos și neted. Odată amestecat, strecoară lichidul într-un castron folosind o cârpă de brânză sau o pungă de lapte de nuci. Stoarceți cât mai mult lichid posibil înainte de a arunca solidele rămase. Laptele tău de cocos este acum gata de utilizare! Ar trebui să dureze până la cinci zile dacă este păstrat într-un recipient ermetic la frigider. Când îl folosiți în băuturi sau mese, nu uitați să amestecați amestecul înainte de a-l servi, astfel încât toate aromele sale bogate să fie distribuite uniform în felul de mâncare.

Diferite rețete folosind lapte de cocos

Când pregătiți lapte de cocos, aveți câteva opțiuni în funcție de rețetă. Pentru majoritatea băuturilor și meselor, puteți folosi fie lapte de cocos, fie conservat, fie proaspăt. Laptele de cocos conservat este mai ușor de găsit în magazine și are o consistență mai groasă decât laptele de cocos proaspăt. Pe de altă parte, laptele proaspăt de cocos oferă mai multă aromă și este, în general, mai puțin costisitor decât laptele de cocos conservat. Dacă utilizați lapte de cocos conservat, trebuie pur și simplu să deschideți conserva și să o turnați direct în rețetă. Dacă utilizați lapte proaspăt de nucă de cocos, va trebui să-l strecurați prin pânză pentru a îndepărta bucățile de coajă sau coajă care ar putea rămâne după deschiderea nucilor de cocos. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți adăuga lichidul strecurat la orice băutură sau rețetă de masă pe care o faceți.

Diferite tipuri de lapte de cocos

Când prepari lapte de cocos acasă, poți alege dintre două tipuri de lapte de cocos: conservat și de casă. Laptele de cocos conservat este disponibil în magazinele alimentare populare și oferă o modalitate convenabilă de a încorpora laptele de cocos în feluri de mâncare. Este adesea mai cremos decât laptele de cocos de casă, dar tinde să conțină și mai mulți aditivi, cum ar fi conservanți, stabilizatori și emulgatori. Pe de altă parte, pregătirea propriului lapte de cocos de casă este o opțiune excelentă pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă. Pentru a face lapte de cocos de casă, veți avea nevoie de fulgi de nucă de cocos mărunțiți, neîndulciți și apă filtrată. Raportul dintre apă și fulgi variază în funcție de cât de gros sau subțire doriți să fie produsul final. Puteți ajusta cu ușurință rețeta după cum este necesar pentru a obține consistența dorită. După ce ați combinat ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie, strecurați amestecul prin pânză de brânză sau într-o pungă cu nuci pentru a îndepărta orice particule rămase. Și iată-l! Laptele tău de cocos proaspăt preparat este gata de folosit în băuturi sau mese.

Idei de mese fără lactate Nucă de cocos
Cereale crocante de mic dejun

Cerealele crocante de mic dejun ar putea fi doar rețeta fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 21 de porții cu 379 de calorii , 8 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, germeni de grâu, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca mic dejun și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor solid de 56% . Încercați Crunchy Cereal Trail Mix , Crunchy Cereal Chicken Fingers și Crunchy Cereal Cereal Squares pentru rețete similare.

Mix de gustări de Halloween

Halloween Snack Mix durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,97 USD per porție. Acest aperitiv are 1099 de calorii , 12 g de proteine și 39 g de grăsime per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Va fi un succes la evenimentul tău de Halloween . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână porumb bomboane, porumb caramel, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Amestecul de gustări antioxidante de migdale , amestecul de gustări de fotbal cu nucă de cocos, ciocolată, migdale șiCum să faci covrigei de sărbători și amestecul de gustări ale lui Moș Crăciun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Dip de fructe Pina Colada

Pina Colada Fruit Dip este o rețetă fără gluten, cu 10 porții. Acest aperitiv are 182 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . Dacă aveți la îndemână ananas, nucă de cocos, cremă de marshmallow și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de 12% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip de fructe cu piña colada , dip de fructe cu piña colada și dip de fructe de pina colada .

Supa de pui I

Reteta Supa de pui I se poate face in aproximativ 2 ore si 50 de minute . Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 125 de calorii . Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru toamna . Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Această rețetă de la Allrecipes necesită pui, țelină, mărar și sare și piper. Această rețetă este pe placul a 48 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supa Tom Kha (supă thailandeză de pui cu nucă de cocos) , supă Avgolemono (alias supă grecească de pui cu lămâie) și supa Tom Kha (supă thailandeză de pui cu nucă de cocos) .

Blondii de unt

Butterscotch Blondies durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 223 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, chipsuri cu aromă de caramel, extract de vanilie și ouă. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turtă dulce plină cu sos de unt , plăcintă cu unt și prăjituri Chow Mein cu nucă de cocos .

Desert cu fructe de macadamia

Desertul Macadamia Berry necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 290 de calorii , 4 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, napolitane cu vanilie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt desertul cu cremă cu macadamia tropicală , desertul congelat cu nucă de cocos, ananas caramelizat și macadamia și prăjiturile crude cu macadamia și boabe de Goji ale mătușii Ivy .

Gelatina pufoasa de limonada

Ai nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate ? Gelatina pufoasă cu limonadă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 195 de calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Dacă aveți la îndemână apă, topping de carton, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Vafe uimitor de pufoase , Cataramă cu afine / prăjitură pufoasă cu afine și Clatite pufoase cu nucă de cocos și citrice .

Mingi de sănătate I

Health Balls I este un aperitiv fără lactate . Această rețetă face 24 de porții cu 154 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat indian. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână granola, cereale de orez, unt de arahide natural și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biluțe superalimentare energizante {paleo} + Beneficii pentru sănătate ,Biluțe din fulgi de ovăz cu unt de arahide cu nucă de cocos (alias bile de zăpadă) și bile cu fulgi de ovăz cu unt de arahide și nucă de cocos (alias bile de zăpadă) .

Plăcintă ușoară cu cremă de cocos

Plăcintă ușoară cu cremă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă face 8 porții cu 313 calorii , 7 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu cremă ușoară cu nucă de cocos , Plăcintă cu cremă ușoară cu nucă de cocos și Plăcintă cu cremă ușoară cu nucă de cocos .

Biluțe ușoare și distractive cu unt de arahide

Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, biluțele ușoare și distractive cu unt de arahide ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 112 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați miere, lapte praf, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut șiBilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (aka Snow Balls) , Bilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (alias Snow Balls) și Bilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (alias Snow Balls) .

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare fără lactate Nucă de cocos
Cum să faci LAPTE DE COCOS acasă în 5 MINUTE!Cum să faci LAPTE DE COCOS acasă în 5 MINUTE! Dacă ai făcut lapte de migdale în trecut... atunci știi că este un fel de...
Este laptele de cocos sau apa prietenos cu Keto?Poți avea lapte de cocos sau apă de cocos pe keto? Descoperi! Sunt keto-friendly laptele de cocos și apa de cocos? Hai sa vorbim despre ...
Cum să faci lapte proaspăt de cocos, lapte de cocos făcut în casă #sweetadjeleyIngrediente: 1 cană - nucă de cocos 1 cană - apă.
Cum se prepară lapte proaspăt de cocos Lapte de cocos făcut în casă Special Ziua Mondială a Nucii de Cocos - RuchiReteta de lapte de cocos Reteta de casa de lapte de cocos Cum sa faci lapte de cocos Reteta de baza Ușoară Lapte de cocos rapid...
Sfaturi și trucuri pentru mese fără lactate Nucă de cocos
Idei suplimentare de meniu legate de alimente fără lactate Nucă de cocos