AcasăÎnghețată

Ghid universal pentru o înghețată delicioasă fără lactate

Nu ar trebui să te plictisești niciodată de înghețată fără lactate dacă cunoști toate tipurile diferite de care îți sunt disponibile în zilele noastre. Indiferent dacă vă plac arome de migdale sau doriți să încercați o alternativă inteligentă la soia, ghidul nostru vă va informa cu privire la aceste alegeri minunate.

Aruncă o privire și alege-ți aroma!

Tipuri de alternative de înghețată fără lactate

Una dintre cele mai populare alternative la înghețata de lactate este înghețata din lapte de cocos. Acest tip de inghetata are o textura cremoasa si un gust dulce. De asemenea, este bogat în grăsimi sănătoase, vitamine și minerale, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă la înghețata cu lactate. Înghețata cu lapte de migdale este o altă alegere populară și oferă o aromă de nucă care se potrivește bine cu multe topping-uri și amestecuri, cum ar fi fructe, nuci, chipsuri de ciocolată etc. Dacă sunteți în căutarea unei arome și mai unice, încercați înghețata de soia. . Înghețatele din soia au o textură netedă și sunt făcute cu boabe de soia fără OMG. Există, de asemenea, opțiuni de lapte de ovăz sau lapte de caju, dacă nu doriți să utilizați niciunul dintre aceste lapte tradițional nelactate.

Ce este înghețata fără lactate și care sunt beneficiile?

Înghețata fără lactate este un tip de desert congelat făcut din surse alternative de lapte, cum ar fi soia, migdale, caju, macadamia, nucă de cocos și cânepă. De asemenea, poate fi făcută cu iaurt fără lapte sau piureuri de fructe precum banane sau avocado pentru un plus de cremositate. Înghețata fără lactate are multe beneficii. Este o sursă bună de proteine și vitamine și are mai puține calorii decât înghețata obișnuită. De asemenea, oferă mai multe fibre decât înghețatele tradiționale și, de obicei, nu prezintă colesterol, intoleranță la lactoză și alergii alimentare. Deci, dacă sunteți interesat de o alternativă mai sănătoasă la înghețata obișnuită cu lactate, dar nu doriți să sacrificați gustul, atunci acest ghid vă va arăta cât de delicioase pot fi înghețatele fără lactate!

Idei de mese fără lactate Înghețată
Tort cu dovleac ghimbir

Prăjitura cu dovleac ghimbir necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 62 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 282 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină de prăjitură, sirop de porumb, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu gheață cu ghimbir și dovleac ,halibut glazut cu ghimbir și soia cu gust de piersici și Sandvișuri cu înghețată cu ghimbir și dovleac .

Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat

Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat este un mic dejun care servește 10. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 474 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes necesită drojdie activă, unt, zahăr perlat și extract de vanilie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 207 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ ciocolată fierbinte belgiană , înghețată supremă belgiană și ceapă perlă glazurată .

Biscuiți cu gheață cu ciocolată

Biscuiții cu gheață cu ciocolată durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 204 calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 26 de cenți pe porție , obțineți un desert care servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare, zahăr brun, fulgi de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tort cu gheață cu ghimbir și dovleac , Biscuiți fără ouă cu chipsuri de ciocolată Crescent - Biscuiți fără ou și Înghețată cremoasă de ciocolată fără ou cu prăjituri cu ciocolată .

Înghețată Cherry Crunch

Înghețata Cherry Crunch necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 69 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ovăz de modă veche, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , înghețată cu cireșe și prăjituri cu ciocolată și căpșuni .

Înghețată cu miere și nuci

Dacă aveți aproximativ 5 minute de petrecut în bucătărie, înghețata cu miere și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți per porție. O porție conține 453 de calorii , 7 g de proteine și 21 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână miere, înghețată, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 34% . Rețete similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Făină de ovăz la cuptor cu miere, nuci și zmeură și plăcinte cu fulgi de ovăz cu arțar și nuci .

Desert de căpșuni

Desertul cu căpșuni durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 71 de calorii . Mergeți la magazin și luați apă, înghețată de vanilie, gelatină de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Desert ușor cu căpșuni cu zâmburi , Desert din compot de rubarbă proaspătă și căpșuni proaspete și mini gogoși la cuptor cu căpșuni proaspete cu glazură de căpșuni și lămâie .

Brownie Pie A la Mode

Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Brownie Pie A la Mode. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 444 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, înghețată de vanilie, ouă și sare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fructe coapte A La Mode , Mușcături de Brownie Skinny Cheesecake și Batoane de Brownie puternice cu proteine .

Topping cu miere de nuci

Honey Nut Topping ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. Pentru 41 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 102 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Dacă aveți la îndemână miere, nuci pecan, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt fulgi de ovăz copt cu miere, nuci , zmeură, înghețată daneză Guf" și brioșe cu afine cu topping de streusel .

Inghetata cu miere si nuci

Ai nevoie de un desert fără gluten ? Înghețata cu miere și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 309 de calorii . Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați miere, ouă, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vara va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , fulgi de ovăz copt cu miere, nuci , zmeură și plăcinte cu fulgi de ovăz cu arțar și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Shake gros de ciocolată

Shake-ul gros de ciocolată durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 82 de cenți pe porție , primești o băutură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 386 de calorii . Dacă aveți la îndemână amestec de ciocolată pudră, lapte, înghețată de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Thick, Fudgy, One Bowl Brownies , Chocolate Java Protein Shake și A Healthy & Tasty Banana Shake .

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare fără lactate Înghețată
Reteta de inghetata fara lactate nu este necesara masina de inghetataMultumesc pentru vizionare! Toate informațiile de care veți avea nevoie sunt mai jos! Am primit rețeta de bază de înghețată de la Gemma la Bigger Bolder Baking: ...
Inghetata cu lapte de migdale Înghețată cu 4 ingrediente, fără lactateRETETA: Inghetata cu lapte de migdale este facuta din doar 4 ingrediente simple, si are gust...
Clasamentul ULTIME pentru înghețată veganăFolosiți codul MERLE130 pentru a obține o reducere de 130 USD plus transport gratuit la prima cutie Green Chef la Alăturați-vă discordiei mele: ...
Înghețată de ciocolată vegană ușoară Doar 3 ingrediente Reteta cremoasa de inghetata fara lapteHei, gurmanzi! Această înghețată este incredibil de ușor de făcut! Folosind doar 3 ingrediente, inclusiv crema de cocos ca bază, acest...
Sfaturi și trucuri pentru mese fără lactate Înghețată
Idei suplimentare de meniu legate de alimente fără lactate Înghețată