AcasăFarfuriePizza

Cele mai bune pizza fără lactate pentru un prânz sau o cină grozave

Când vine vorba de prânz sau cină, pizza este întotdeauna o alegere excelentă. Dar dacă sunteți în căutarea unei opțiuni fără lactate, nu trebuie să ratați. Cu ingredientele potrivite și câteva tehnici simple, puteți crea pizza delicioasă, fără lactate, pentru un prânz sau o cină grozavă. Indiferent dacă sunteți vegan, intolerant la lactoză sau doar căutați o alternativă mai sănătoasă, există o mulțime de pizza fără lactate din care puteți alege.

De la pesto vegan și legume prăjite până la clasicul Margherita, puteți găsi rețete pentru fiecare gust. Așa că pregătește-te să aprinzi cuptorul și să începi să faci niște pizza uimitoare fără lactate pentru un prânz sau o cină delicioasă.

Ce pizza fără lactate pot face cu ușurință acasă?

Să faci pizza fără lactate nu trebuie să fie complicat. Începeți prin a vă pregăti aluatul cu un amestec de apă caldă, drojdie, zahăr, sare și ulei de măsline. Lăsați apoi să stea aproximativ 10 minute pentru a lăsa aluatul să crească. După ce este gata, întindeți aluatul pe o suprafață cu făină și puneți-l pe o foaie de copt sau piatră pentru pizza unsă cu ulei. Pentru a vă asigura că pizza dvs. nu conține lactate, utilizați înlocuitori de brânză vegană, cum ar fi brânza Daiya sau drojdie nutritivă. De asemenea, puteți încerca să utilizați sos pesto în loc de sos de roșii, deoarece de obicei nu conține lactate. În cele din urmă, completați pizza cu legume precum ardei prăjiți, ciuperci, ceapă și măsline pentru un plus de aromă și crocant.

Toppinguri recomandate pentru pizza fără lactate

Cea mai bună parte a preparării pizza fără lactate este că nu trebuie să sacrifici aroma. Există atât de multe topping-uri uimitoare pe care le puteți folosi pentru a crea pizza delicioasă fără lactate. Pentru o opțiune vegană, completați pizza cu pesto proaspăt, legume prăjite, măsline și roșii uscate la soare. Dacă sunteți în căutarea unei pizza clasice Margherita, acoperiți-o cu sos de roșii, busuioc proaspăt și parmezan vegan. Și dacă îți place mâncarea picantă, încearcă o pizza în stil mexican cu fasole neagră, jalapenos și sos de brânză vegan. De asemenea, puteți adăuga niște proteine la pizza adăugând pui la grătar sau tofu. Cu ingredientele potrivite și câteva tehnici simple, puteți crea pizza uimitoare fără lactate pentru un prânz sau o cină grozavă!

Rețete populare de pizza fără lactate

Pentru o pizza delicioasă fără lactate, puteți încerca să faceți pesto vegan și pizza cu legume prăjite. Pentru a face această rețetă, începeți prin a preîncălzi cuptorul la 375 de grade F. Întindeți un strat subțire de pesto vegan pe crustă, apoi acoperiți-l cu felii de dovlecel, ardei gras, roșii struguri și ciuperci. Se presară cu drojdie nutritivă și se coace timp de 15-20 de minute. O altă opțiune excelentă este pizza clasică Margherita. Începeți prin a vă preîncălzi cuptorul la 425 de grade F. Acoperiți crusta cu sos de roșii, frunze proaspete de busuioc și felii de brânză vegană în stil mozzarella. Coaceți timp de 15-17 minute până când brânza este topită și clocotește. Puteți încerca, de asemenea, să faceți pizza cu fructe de jac la grătar pentru o întorsătură delicioasă a pizza tradițională cu pepperoni. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și întindeți un strat subțire de sos BBQ peste crustă înainte de a o acoperi cu fructe de jac feliate și felii de ceapă roșie. Stropiți cu bucăți de brânză vegană înainte de a coace timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și clocotită.

Idei de mese fără lactate Pizza
Curcan prăjit cu rozmarin

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare la colecția dvs., curcanul prăjit cu rozmarin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 18 porții cu 322 de calorii , 47 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 191 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal la preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, condimente, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute . Cu un scor de 86% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt burgeri de curcan la grătar cu jalapeños prăjiți și sos BBQ , nuci caramelizate cu rozmarin și mini-pizze cu anghinare, kalamata și roșii uscate cu usturoi și rozmarin .

Pâine cu drojdie de ceapă

Pâinea cu drojdie de ceapă ar putea fi doar pâinea pe care o cauți. Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 121 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână scurtătură, sare, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 28% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ pâine de toamnă cu drojdie de mere , pâine brună fără drojdie și pizza integrală fără drojdie cu usturoi prăjit, cartofi dulci și ceapă .

Saute Express® Sote Starter Garlic Chicken Pizza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Saute Express® Saute Starter Garlic Chicken Pizzan. Această rețetă servește 4 și costă 8,35 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79 g de proteine , 38 g de grăsimi și un total de 1986 de calorii . Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați brânză mozzarella, brânză cheddar, crusta de pizza și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 46% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sote de pui, ciuperci sălbatice și usturoi prăjit , Sote de pui, ciuperci sălbatice și usturoi prăjit și Sote de varză cu lămâie și usturoi .

Gingersnaps după școală

After-school Gingersnaps ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 12 cenți per porție. O porție conține 94 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . Un amestec de bicarbonat de sodiu, ghimbir măcinat, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Mini Taco Pizza Bites și o vizită la întoarcere la școală la Staples Back To School Center , Gingersnaps și Gingersnaps .

Pizza Dartboard

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dartboard Pizzan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine , 47 g de grăsimi și un total de 848 de calorii . Pentru 3,26 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de ardei gras, brânză mozzarella parțial degresată, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 56% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pittata - Pizza Frittata , Alouette® Baby Brie® Pizza Caramelized Pepper and Onion , și Barbecue Pizza .

Quilt Petit Four

Petit Four Quilt ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. O porție conține 476 de calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă servește 12 și costă 82 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de celofan transparent, folie de cadou violet, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 11% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Patriotic Quilt „Cake , Crazy Quilt Salad și Family Quilt Pizza .

Cel mai bun guacamole din Bretania

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Brittany's Best Guacamole. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 14 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 20 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, usturoi, lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 13% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Brittany's Breakfast Bites , Guest Blogger: Lisa, Brittany And Riley Make Pizza Muffins și guacamole , how to make guacamole | guacamole mexican .

Patchwork Veggie Pizza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Patchwork Veggie Pizzan. O porție conține 212 calorii , 3 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 20 și costă 53 de cenți per porție. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită rulouri semilunare, morcovi, cremă de brânză și roșii. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Pesto Veggie Pizza , Amaranth and Roast Veggie Salad și Beefless Veggie Stir-Fry pentru rețete similare.

Pizza cu fructe cu ciocolata-alune

Pizza cu fructe cu ciocolată și alune ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 33 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 101 de calorii . Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați banane, tortilla, până la 4 căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza cu fructe cu crustă de ciocolată , Pizza cu fructe cu ciocolată albă și Pizza cu fructe Brownie cu ciocolată neagră .

Patchwork Veggie Pizza

Patchwork Veggie Pizzan este un aperitiv care servește 20. O porție conține 212 calorii , 3 g de proteine și 14 g de grăsime . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de broccoli, rulouri semilunare, rulouri semilunare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Pizza pesto cu legume , salata de amarant și legume fripte și prăjirea cu legume fără carne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare fără lactate Pizza
BAZELE: PIZZA VEGANĂ DE CASĂ CU CEA MAI BUNĂ MOZZARELLA VEGANĂ FĂRĂ ALUCĂ PE BAZĂ DE PLANTESalut prietenii mei! Astăzi repornim seria mea de bază! Mâncăruri vegane de bază cred că toată lumea ar trebui să le cunoască. O începem...
Cum să faci o pizza cu brânză fără lactate!! VegetarianFie că găzduiești o petrecere pentru niște jocuri sportive mari care se desfășoară sau îți dorești doar tu, îți arătăm cum să...
Aluat de pizza vegan fără drojdie - 2 moduri fără gluten, opțiuni fără uleiAluat de pizza vegan fără drojdie - 2 moduri Opțiuni fără gluten, fără ulei *Videoclip cu subtitrare în postare legată în bio Înțelegem...
PIZZA KETO FĂRĂ LACTATE!KETO LIFESTYLE RETRET 11-13 IAN 2019: - CANALUL LUI JAMIE ...
Sfaturi și trucuri pentru mese fără lactate Pizza
Idei suplimentare de meniu legate de alimente fără lactate Pizza