AcasăBrânzăDrojdie nutritivă

Drojdie nutritivă de utilizat în mesele și felurile de mâncare de zi cu zi

Drojdia nutritivă este o drojdie dezactivată și este o modalitate excelentă de a adăuga un plus de aromă, proteine și vitamine B la mesele și felurile de mâncare de zi cu zi. Are o aromă de brânză, de nucă și poate fi folosit ca topping sau ingredient în orice, de la salate sănătoase și cartofi prăjiți până la mac și brânză vegană și pizza. Drojdia nutritivă are un conținut scăzut de calorii, grăsimi, sodiu și zahăr și nu conține lactate, gluten și nuci.

De asemenea, este prietenos cu veganul și o sursă excelentă de fibre alimentare, proteine, fier și alte minerale. Indiferent dacă sunteți vegan, vegetarian sau doar doriți să adăugați un pic de varietate meselor dvs., drojdia nutritivă este un ingredient grozav de folosit în mesele și felurile de mâncare de zi cu zi.

Ce alimente și mese pot face cu drojdie nutritivă?

Pe lângă gustul său aromat, de nucă, drojdia nutritivă este, de asemenea, o sursă excelentă de vitamine B. Este o modalitate excelentă de a obține necesarul zilnic de vitamine și minerale importante, cum ar fi tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6 și acidul folic. Aceste vitamine B ajută la producerea de energie, metabolismul și creșterea celulelor. Drojdia nutritivă este, de asemenea, o sursă excelentă de fibre alimentare care ajută la îmbunătățirea digestiei, la reglarea mișcărilor intestinale și la promovarea bacteriilor intestinale sănătoase. Este o modalitate ușoară de a adăuga mai multe proteine în dieta dvs. fără a adăuga grăsimi saturate sau colesterol. Doar o lingură de drojdie nutritivă conține 4 grame de proteine! Și pentru că are un conținut scăzut de grăsimi și calorii, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să slăbească sau să mențină o greutate sănătoasă.

Date nutriționale ale drojdiei nutriționale

Drojdia nutritivă este plină de vitamine și minerale cheie. Este o sursă excelentă de vitamine din complexul B, inclusiv tiamină, riboflavină, niacină, vitamina B6 și acid folic. De asemenea, conține cantități mari de magneziu și zinc, precum și acizi grași omega-3. O lingură (7 grame) de drojdie nutritivă conține aproximativ 25 de calorii, 2 grame de proteine și 1 gram de fibre. Este important de reținut că nu toate tipurile de drojdie nutritivă sunt îmbogățite cu vitamine B. Dacă sunteți în căutarea unei surse vegane de B12, asigurați-vă că căutați o marcă care a adăugat B12 sau alte vitamine și minerale fortificate la produsul lor. În plus, unele mărci pot adăuga și surse vegane de alți nutrienți, cum ar fi fierul sau calciul.

Cum se utilizează drojdia nutritivă

Drojdia nutritivă poate fi folosită într-o mare varietate de feluri de mâncare. Este deosebit de popular ca topping pentru paste, floricele și legume. Poate fi folosit și pentru a face sosuri de brânză vegane sau presărat pe supe și salate. Îl poți folosi chiar și ca înlocuitor pentru parmezan în multe rețete. O altă modalitate excelentă de a folosi drojdia nutritivă este să o amestecați cu mirodenii precum pudra de usturoi, praf de ceapă și chimen și să o folosiți ca condiment. Această combinație poate fi folosită pe orice, de la legume prăjite la tacos sau pizza. Drojdia nutritivă este, de asemenea, un adaos excelent la smoothie-uri pentru un plus de nutriție și aromă. Indiferent dacă sunteți în căutarea mai multor proteine, fibre, vitamine sau minerale în dieta dvs., drojdia nutritivă este o modalitate ușoară de a obține toate aceste beneficii fără produse de origine animală sau alergeni. De asemenea, este simplu de utilizat și adaugă o aromă grozavă meselor tale!

Idei de mese fără lactate Drojdie nutritivă
Popcornul celebru al lui Emily

Popcornul celebru al lui Emily necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 98 de calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Pentru 15 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, pudră de chili, chimen măcinat și drojdie nutritivă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este pe placul a 32 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Faimosul tiramisu al lui Emily, faimosul marshmallows al lui Emily și faimosul Bloody Mary al lui Emily sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Chipsuri De Brânză

Nevoie de un caveman, fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Chipsurile de brânză Kale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 66 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, varză cretă, drojdie nutritivă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Chipsuri De Brânză, Chipsuri de brânză cu Miso, usturoi și Dulse, și Totul Chipsuri De Kale pentru rețete similare.

Dip De Ceapă Caramelizată Fără Lactate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați ceapa caramelizată fără lactate. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 205 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 56 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sare, drojdie nutritivă, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pizza Albă Cu Ceapă Caramelizată Paleo - Fără Lactate, Pâine cu banane pâine prăjită franceză cu banane caramelizate (fără Gluten, Paleo + fără lactate), și Ouă coapte cu ceapă caramelizată fumurie și Bietă ofilită {fără lactoză; fără Gluten}.

Cea Mai Cremoasă Supă De Porumb Vegană

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Cea mai cremoasă supă de porumb vegană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 304 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 2,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecetes necesită frunze de dafin, ceapă, țelină și drojdie nutritivă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pudră De Porumb Vegană, Pudră De Porumb Vegană, și Pudră De Porumb Vegană.

Sos De Brânză Cheddar Mediu (Trăi! Raw și Vegan)

Sos De Brânză Cheddar Mediu (Trăi! Raw și Vegan) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 149 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie nutritivă, apă, caju și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Sos de grătar Instant de casă (la foc ușor până la mediu), Alternativă De Brânză Vegană Cheddar Ascuțită, și Sos De Brânză Cheddar pentru rețete similare.

Usturoi Piure De Cartofi Roșii

Usturoiul piure de cartofi roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 277 calorii. Un amestec de lapte, usturoi, drojdie nutritivă sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Încercați Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Usturoi Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Popcorn Funky

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați popcornul Funky. O porție conține 199 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Un amestec de drojdie nutritivă, za ' atar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Maimuță Funky, Parfaits De Maimuță Funky, și Salată De Fructe Funky.

Caserola de cartofi și Broccoli Rabe

Caserola de cartofi și Broccoli Rabe este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 209 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare și piper, drojdie nutritivă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Caserola cu fasole albă și roșii cu Broccoli rabe, Broccoli Rabe, Pizza Cu Cartofi Și Rozmarin, și Pizza Pepperoni, cartofi și Broccoli rabe pentru rețete similare.

Yummy Vegan Pesto Classico

Nevoie de o caveman, fără gluten, primar și întreg 30 de condimente? Pesto Vegan delicios Classico ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, usturoi, drojdie nutritivă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dip Pesto Cu Spanac Delicios, Budincă De Ciocolată Vegană Delicioasă, și Choco-Stafide Vegane Delicioase Acoperite Cu Ciocolată.

Macaroane și brânză de la So Delicious®

Ai nevoie de un aperitiv lacto ovo vegetarian? Macaroane cu brânză de la So Delicious® ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 430 de calorii. Pentru 1,82 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciuperci shiitake, drojdie nutritivă, sare și piper și brânză cheddar vegană bloc. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Macaroane și brânză delicioase și ușoare, Macaroane și brânză fără gluten Seriously Delicious și Plăcintă cu macaroane incredibil de delicioasă.

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare fără lactate Drojdie nutritivă
Beneficiul real al drojdiei nutritiveSă ne uităm la drojdia nutritivă față de drojdia de bere și beneficiul real al drojdiei nutriționale care o face cea mai bună alegere. Vezi Dr.
8 moduri de a folosi drojdia nutrițională în dieta taGET DR. Tabletele de drojdie nutrițională ale lui BERG AICI ➜ ➜ Pentru mai multe informații despre subiecte legate de sănătate, ...
Beneficii uimitoare ale drojdiei nutriționale – Dr.BergConsultați aceste beneficii uimitoare ale drojdiei nutriționale. Marcaje temporale 0:06 Ce este drojdia nutritivă? 0:35 Ce fel de drojdie nutritivă...
Ce este drojdia nutritivă? 7 Beneficii nutriționale ale drojdiei – Dr.BergPentru mai multe informații despre subiecte legate de sănătate, accesați aici: Descărcați Lista de videoclipuri a Dr. Berg pdf: ...
Sfaturi și trucuri pentru mese fără lactate Drojdie nutritivă
Idei suplimentare de meniu legate de alimente fără lactate Drojdie nutritivă