Tipuri de brânză Cheddar fără lactate
Brânza cheddar fără lactate este disponibilă într-o varietate de arome, de la cheddar clasic la cheddar alb și chiar parmezan vegan. Este făcut cu proteine și uleiuri pe bază de plante, cum ar fi uleiul de cocos sau uleiul de măsline, mai degrabă decât laptele de lapte. Acest lucru îl face o sursă excelentă de proteine pentru vegani și pentru cei cu alergii la lactate. Textura brânzei cheddar fără lactate poate varia în funcție de tip; unele soiuri sunt moi și tartinabile, în timp ce altele sunt mai sfărâmicioase și mai tari. Poate fi ras, topit sau folosit ca topping in diverse feluri de mancare.
De exemplu, face un topping delicios pentru salate sau sandvișuri, un adaos de brânză la legumele prăjite sau un sos cremos pentru macaroane și brânză. Oricare ar fi preferința dvs., cu siguranță va exista un tip de brânză cheddar fără lactate care se va potrivi nevoilor dvs.
Retete pentru branza Cheddar fara lactate
Brânza cheddar fără lactate poate fi folosită în atât de multe feluri! Iată câteva rețete care arată versatilitatea acestui ingredient aromat. Începeți-vă ziua cu un burrito de mic dejun vegan. Acest fel de mâncare gustos include tofu omletă și brânză cheddar fără lactate, toate învelite într-o tortilla de făină. La prânz, încercați mac 'n' branza noastră vegană. Acest fel de mâncare cremoasă și brânză este făcut cu brânză cheddar fără lactate și lapte de migdale pentru un plus de bogăție. Dacă cauți ceva dulce, încearcă rulourile noastre vegane cu scorțișoară.
Aceste rulouri au cantitatea potrivită de dulceață, datorită glazurei lor cu cremă de brânză făcută cu brânză cheddar fără lactate. Deci, indiferent de ce îți poftești, brânza cheddar fără lactate te acoperă!